Om Adelsö Entreprenad & Transport

Den hållbara helhetsleverantören

OM OSS

Adelsö Entreprenad & Transport grundades 2004 utav Micke Molin, en driven man som sedan barnsben haft ett passionerat intresse för maskiner och motorer. Verksamheten har vuxit från en gräsklippare, till att idag ha en egen topp-modern flotta på ca 90st maskiner och lastbilar. 

Familjeföretag har under 16 år byggt upp en verksamhet som täcker flera olika arbetsområden med kunnig personal som har goda meriter och erfarenheter inom branchen. Idag är Adelsö E&T en styrka på ca 100st anställda och är fortfarande på en tillväxt resa. 

 

Det här är våran affär

 

 

Vi såg i ett tidigt skede att det fanns en stark efterfrågan av en helhets-levrentör inom branchen som kunde tillgodose alla behov under ett och samma företag. Vi såg även starka behov att ha egna resurser för att säkerställa tillgänglighet och kvalitet. Behovet av samarbete redan vid kalkylfasen var även efterfrågat och utav stor vikt i projekten. Dessa behov svarade vi upp till, och vi blev därav nischade inom färdiga helhetslösningar. Man skall endast behöva ett nummer att ringa till, tidigt i projekten eller i skarpt läge.